Accountnet is de “uitvinder” van het Personal Assistant service contract.

Met een Personal Assistant service contract, kunt u Accountnet overal voor inschakelen, zoals vertaalhulp, aanvragen van vergunning, omzetten van diploma’s, aanvragen fiscaal nummer, opstellen of beoordelen van contracten, alle belastingaangiften, begeleiding als vertaler / adviseur bij de notaris, artsen, ziekenhuizen, auto invoer, specifieke persoonlijke opdrachten en nog veel meer.

Voor een bepaald bedrag koopt u een VIP service contract en ontvangt u een bonus van 10%. U ontvangt dus eigenlijk een korting van 10%.

Als u Accountnet veel of intensief werk laat doen, dan is het servicecontract na een korte tijd verbruikt, maar als u dit alleen gebruikt voor bijvoorbeeld een belastingaangifte dan kunt u jaren met zo’n service contract doen en heeft u dus een forse korting op de kosten van een dergelijke aangifte.

Als u al klant bent van Accountnet, kunt u ook een vast jaarcontract afsluiten, waarbij u voor een vast bedrag alle service van Accountnet voor een heel jaar kunt krijgen inclusief de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting als resident of niet-resident, het ISA abonnement, digitale kluis en volledige service en begeleiding voor dat jaar. De prijs voor een dergelijk contract is afhankelijk van uw situatie (resident of niet-resident, vermogensbelasting etc). Laat een offerte voor u opmaken en u weet wat de kosten zijn van deze totale begeleiding voor particulieren voor het gehele jaar, ongeacht de werkzaamheden die wij voor u moeten doen.

Wel zo fijn, want u weet precies waar u aan toe bent.

U kunt via de onderstaande link een brochure downloaden voor meer informatie.

Name *

Email *