Accountnet is de “uitvinder” van het Personal Assistant service contract.

Met een Personal Assistant service contract, kunt u Accountnet overal voor inschakelen, zoals vertaalhulp, aanvragen van vergunning, omzetten van diploma’s, aanvragen fiscaal nummer, opstellen of beoordelen van contracten, alle belastingaangiften, begeleiding als vertaler / adviseur bij de notaris, artsen, ziekenhuizen, auto invoer, specifieke persoonlijke opdrachten en nog veel meer.

Voor een bepaald bedrag koopt u een Personal Assistant service contract en ontvangt u een bonus van 10%. U ontvangt dus eigenlijk een korting van 10%.

Als u Accountnet veel of intensief werk laat doen, dan is dit servicecontract na een korte tijd verbruikt, maar als u dit alleen gebruikt voor bijvoorbeeld een belastingaangifte dan kunt u jaren met zo’n service contract doen en heeft u dus een forse korting op de kosten van een dergelijke aangifte.

Als u al klant bent van Accountnet, kunt u ook een vast VIP jaarcontract afsluiten, waarbij u voor een vast bedrag alle service van Accountnet voor een heel jaar kunt krijgen inclusief de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting als resident of niet-resident, het ISA abonnement met kennisbank en helpdesk, digitale kluis en volledige service en begeleiding voor dat jaar. De prijs voor een dergelijk contract is afhankelijk van uw situatie (resident of niet-resident, vermogensbelasting etc). In de tarieven voor een VIP jaarcontract is ook een aanzienlijke korting verwerkt en ontvangt u onbeperkte totale begeleiding voor particulieren voor het gehele jaar, ongeacht de werkzaamheden die wij voor u moeten doen.

Wel zo fijn, want u weet precies waar u aan toe bent.

Let op svp!
Wij bieden het VIP jaarcontract alleen aan voor bestaande klanten, dus nieuwe klanten moeten in het eerste jaar een Personal Assistant service contract afsluiten.

U kunt via de onderstaande link een brochure downloaden voor meer informatie.

[email-download-link namefield=”YES” id=”2″]