De Spaanse vastgoedmarkt is nu weer een investering waard en biedt zeker voor de toekomst voldoende mogelijkheden, mits u met beleid en de nodige kritische onderzoeken handelt.

Was een investering in Spaans onroerend goed een paar jaar geleden een garantie voor een jaarlijkse rendement van meer dan 10%, nu zijn deze gouden tijden voorbij.
Dat neemt niet weg dat in deze tijd weer een redelijk rendement behaald kan worden.

Wij kennen de markt goed en zijn bij uitstek in staat om u succesvol te begeleiden. Onze juridische adviseurs geven advies inzake alle aspecten van de vastgoedsector – van planning tot bouw, procesvoering en financiering. Of u nu actief bent in de bouwsector, vastgoedsector of investeerder bent, wij bieden u een complete dienstverlening bij het realiseren van uw vastgoedstrategie op de Spaanse markt.

 

Particulieren
Voor particulieren die hun droomhuis in Spanje zoeken, hebben wij een speciale dienstverlening, die een uitgebreid intakegesprek, de opstelling van een wensenplan en de uitvoering van een zoekopdracht omvat.

Uiterst belangrijk is de afhandeling van de koop / verkoop transactie en daar hebben wij als specialisten op dit gebied een jarenlange ervaring mee.

Koop nooit onroerend goed in Spanje zonder u te laten begeleiden door uw eigen specialist op dit gebied !

Ook als u uw huis in Spanje wil verkopen is de inschakeling van een specialist zeer aan te bevelen, met name ons Multi Sales Plan, waarbij Accountnet de gehele afhandeling van de verkoop voor u verzorgt inclusief de selectie van meerdere betrouwbare makelaars, die allen zullen proberen om uw onroerend goed zo snel mogelijk te verkopen.

 

Bedrijven en investeerders
Als u zaken wilt doen in de Spaanse over-gereglementeerde en op relaties gebaseerde bouwsector hebt u meer nodig dan stenen en cement. Ons advies begeleidt u door het hele proces van een ontwikkelingsproject. Van fundamentele planning en milieurecht tot financiële planning en verantwoordelijkheden – wij leveren praktisch en strategisch advies.

Om de investeringsmogelijkheden op de Spaanse vastgoedmarkt optimaal te benutten kunnen we advies geven over de meest geschikte investeringsstructuur en de belangrijkste aspecten die de investeringen beïnvloeden. We geven advies over de fiscale, financiële en due diligence procedures zodat het vastgoed of de fondsen die u investeert of beheert, zo efficiënt mogelijk zijn gestructureerd.

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

 

8 + 2 =