Belastingadvies

Maar dan wel goed a.u.b.

Belastingadvies kun je overal krijgen, in de bar, op verjaardagen, bruiloften en partijen, bij de buurman, de Nederlandse verenigingen in Spanje, etc. etc.

Het ene advies is nog spectaculairder dan het andere advies.

Misschien wordt het tijd om eens advies te vragen aan de specialist.
Dat kost wel geld ja, maar dan weet je ook, dat je een op jouw situatie aangepast maatadvies krijgt.
Geen sterk verhaal over “iemand” die dit of dat heeft gedaan op fiscaal gebied, maar gewoon een eerlijk advies uitgaande van jouw specifieke situatie.

Daarvoor is een intake gesprek nodig gevolgd door een grondige analyse van jouw situatie, gevolgd door een studie van de mogelijkheden en een kort maar duidelijk advies, met als bijlagen eventuele bewijsstukken of sub-adviezen en voorwaarden voor de realisatie van het advies.

Dat dit niet even aan de hand van een vraagje in een e-mail gedaan kan worden is duidelijk, en dat hier de nodige tijd in gaat zitten zal ook duidelijk zijn.
Daarom kosten goede adviezen geld, maar zijn zij uiteindelijk meestal veel goedkoper dan de gratis goed bedoelde adviezen van vrienden, relaties, familie en anderen.

Stuur ons uw vraag beknopt op en wij nemen contact met u op of het interessant is om een afspraak te maken voor een intake gesprek, gevolgd door een goed advies.

 

Aanvraag belastingadvies

1 + 8 =