Verzorging Administratie

Accountnet kan de totale administratie verzorgen of slechts gedeelten daarvan.
Ook administratieve ondersteuning ter plekke is mogelijk.
Verder kunnen wij je adviseren of behulpzaam zijn bij de invoering van Accountnet-online, zodat dit online administratie systeem naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Alle administratie door ons laten doen?

Jij levert de kas en bankstukken en de facturen bij ons in, gesorteerd in een door ons aan jou verstrekte map en wij boeken deze stukken bijvoorbeeld maandelijks voor jou. Bij de volgende keer ontvang je van ons de map met geboekte stukken terug en ontvangen wij van jou een nieuwe map met stukken.
Door ons online-systeem kun je zelf vanaf waar dan ook, in jouw eigen boekhouding kijken en alle mogelijke overzichten opvragen.
Natuurlijk nemen wij ook periodiek met jou de resultaten van jouw bedrijf door en verzorgen wij alle noodzakelijke belastingwerkzaamheden en aangiftes.

Een deel zelf doen?

Prima, jij voert bijvoorbeeld de verkoopfacturen, kas en bank en de inkoopfacturen in en wij doen de afschrijvingen, salarisboekingen en andere wat moeilijke zaken voor jou, terwijl wij ook de diverse belastingaangiften en het jaarwerk voor jou uitvoeren.

Flexibel boekhouden

Je bent flexibel in de kosten voor jouw boekhouding.  Jij bepaalt of je de hele boekhouding zelf doet, of dat wij alles voor jou doen, of dat je een deel zelf doet en wij de rest. Bij ziekte of vakantie kun je ons de boekhouding laten doen, om het daarna weer zelf over te nemen.
Je kunt vanaf elke plaats in de wereld waar een internet verbinding is, de administratie bekijken en direct de resultaten inzien.
Je kunt elk moment van de dag alle overzichten krijgen, inclusief een balans en resultatenrekening, zonder dit aan ons of anderen te hoeven vragen.
Wij kunnen voor jou de facturatie verzorgen met speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakte facturen, welke in de taal van jouw klant opgemaakt kunnen worden, dus klanten uit andere landen, krijgen een factuur in hun eigen taal.

Problemen of achterstanden?

Wij zullen jouw huidige problemen oplossen en je in de toekomst een betrouwbaar en goed administratie systeem leveren.

Wij helpen altijd !

Wij assisteren je niet alleen met de dagelijkse vragen die je mocht hebben, maar wij helpen je ook bij het wegwerken van achterstanden, de inrichting van de administratie of de aanpassing van jouw wensen aan het systeem.

Andere formulieren, eigen logo op de facturen, speciale rapportage eisen….. geen probleem, wij helpen altijd.

Accountnet werkt alleen met Exact-Online  of Accountnet-Online software !

Wij verzorgen geen aangiften vanuit andere software pakketten.

Klik hier om een brochure te downloaden.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Contact
First
Last