Accountnet is een Accountants- Belastingadvies- en Gestor kantoor voor niet Spanjaarden, zoals Nederlanders, Belgen, Engelsen en Duitsers.

Binnen ons kantoor werken accountants, belastingadviseurs, salaris- en personeelsspecialisten, bedrijfsadviseurs, financiële adviseurs, juridische adviseurs, gestors en deskundigen op het gebied van onroerend goed.

Alle diensten die wij verlenen aan bedrijven, gaan uit van ons eigen online ERP / boekhoud systeem, zodat onze adviseurs direct kunnen adviseren vanuit de reeds bekende financiële gegevens.

Door deze opzet, kunnen wij u snel en deskundig van dienst zijn, zonder dat wij, eerst de gegevens van u of anderen steeds weer moeten opvragen.

Onze adviseurs voldoen aan de hoogste ISO kwaliteitsnormen en werken volgens de gedragscodes van Accountnet, welke u vanaf deze website kunt opvragen.

Werken met Accountnet is dus kiezen voor een organisatie met deskundige professionele adviseurs en een uniek en betrouwbaar administratiesysteem.

Echt Nederlandstalig

Alle medewerkers waar u direct contact mee heeft (ons frontoffice) zijn Nederlandstalig.

Er zijn meerdere Gestor en Administratiekantoren die adverteren dat ze Nederlandstalig zijn, maar bij nader inzien zult u ontdekken dat dit een Spaans kantoor betreft, die een medewerkster in dienst heeft, welke Nederlands spreekt, echter alle andere personeelsleden zijn Spaans zodat alle communicatie via dat ene meisje moet lopen, die vaak ook geen verstand heeft van de materie maar er alleen zit om op haar manier te vertalen.

U zult begrijpen dat dit niet een echt Nederlandstalig kantoor genoemd mag worden.

Accountnet werkt met een geheel Nederlandstalige afdeling frontoffice en een backoffice, waar hoog opgeleide Spaanse specialisten werkzaam zijn, want aan de andere kant is het absoluut noodzakelijk, dat veel specialistische werkzaamheden, zoals al het belastingwerk uitgevoerd worden door (semi) universitaire Spaanse specialisten en daar juist schieten andere Nederlandse gestorkantoren weer tekort.

Meer dan 38 jaar tot uw dienst !

Sinds 1979 bestaat ons kantoor al; eerst in Nederland onder de naam Boulonois & Kruit B.V. en later nadat wij ontdekten dat het leven veel beter is in Spanje onder de naam Accountnet Gestor & Accountancy Services S.L.

Waar Martin Boulonois destijds de scepter zwaaide over het kantoor, neemt zijn dochter Angelique in Spanje de leiding steeds meer in handen.

Altijd zal echter de echte Hollandse degelijkheid en professionele dienstverlening aan onze klanten voorop blijven staan.

Alle feiten op een rij

  1. Accountnet Gestor & Accountancy Service S.L. bestaat al meer dan 38 jaar, waarvan 21 jaar in Spanje.
  2.  Naast administratieve dienstverlening en fiscaal en juridisch advies bieden wij ook typisch Spaanse Gestor diensten.
  3.  Voor bedrijven en zelfstandigen heeft Accountnet een uniek online-administratie pakket in 32 talen, waaronder Nederlands, Spaans, Catalaans. Elke aparte gebruiker kan in zijn / haar eigen taal werken en facturen kunnen in de taal van de klant gemaakt worden.
  4.  Ook de combinatie van belastingadvies, vermogensadministratie, financiële dienstverlening en persoonlijke administratieve assistentie voor particulieren wordt door onze klanten bijzonder op prijs gesteld.
  5.  Accountnet neemt al het administratieve, financiële, fiscale en juridische werk uit handen.
  6. Daar waar nodig schakelen wij onze eigen specialisten in, of geassocieerde specialisten waarvan wij de deskundigheid en professionaliteit terdege kennen.
  7.  Accountnet is een van de weinige adviesbureaus die een eigen kwaliteits- en vakstudie partner heeft, welke dagelijks bezig is om het deskundigheidsniveau van onze medewerkers verder te verbeteren.
  8. Wij bieden een hele reeks van diensten aan vanuit één kantoor, zodat u als cliënt slechts met één contactpersoon te maken heeft, welke uw problemen oplost met een team van specialisten, zonder dat u steeds weer uw probleem hoeft uit te leggen.
  9.  Onze specialisten zijn erkend door de diverse beroepsorganisaties en voldoen aan de hoogste opleidings- en kwaliteitseisen.
  10.  Bij Accountnet bent u een persoon en geen nummer.
Print Friendly, PDF & Email