Oprichten bedrijf

 

Het oprichten van een bedrijf in Spanje kunt u gerust aan Accountnet over laten.

 

Een bedrijf wordt opgericht om direct een activiteit in te ontplooien, of om een vermogen in te beheren, of om fiscale- of beschermende redenen.

 

Een bedrijf kan in tal van ondernemingsvormen uitgeoefend worden, en deze vormen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Daarom is het van het grootste belang, dat wij eerst precies van u vernemen, waarvoor u een onderneming wenst op te richten, waarna wij u geheel vrijblijvend een gratis advies zullen verstrekken.

 

Na goedkeuring van ons advies, kunnen wij de uitvoering van de gehele oprichting inclusief alle inschrijvingen, eventuele bankrekeningen, registers en aanmeldingen voor u verzorgen.

 

Wij verzorgen de oprichting inclusief alle benodigde formaliteiten voor u op een snelle en professionele wijze, tegen een all-in prijs inclusief alle belastingen, inschrijfkosten, notariskosten etc. zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

 

U kunt ons inschakelen voor de start van een eenvoudige eenmanszaak (inclusief de nodige vergunningen en fiscale inschrijvingen) tot en met de oprichting van een grote S.A. (inclusief naamsonderzoek, voorbereiden notariële oprichtingsakte, statuten, reglementen, vergunningen, inschrijving in de registers etc.)

 

Wij kunnen op uurbasis werken, maar u kunt ons ook een bindende offerte laten maken voor de totaalkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.