Uw administratie overal waar u ook bent, in uw eigen taal !

Stel u eens voor, dat u een administratie systeem hebt, dat u overal waar internet is kunt gebruiken en waar u in uw eigen taal mee werkt, ongeacht het land waar u bent.

Accountnet-Online is zo’n systeem, waarmee het een plezier is om de gehele administratie te verwerken.

Accountnet-Online is een systeem gemaakt voor de ondernemer, die zelf (een deel van) zijn administratie wil bijhouden.

Met Accountnet-Online kunt u op een simpele wijze al uw inkomsten en uitgaven vanaf elke plaats in de wereld invoeren en bijhouden.
U voert uw verkoop- of inkoopfacturen in door een paar gegevens van deze facturen in te geven, waarbij het systeem de btw automatisch uitrekent en de boekingen automatisch voor u verzorgt.

U hoeft zich niet druk te maken over begrippen als debet en credit.

U neemt de bankstukken over en het systeem boekt de betaling af van de openstaande klantenfacturen of inkoopnota’s en verwerkt het geheel boekhoudkundig.

Bovendien helpt Accountnet-Online u om uw belastingaangiften, en eventuele veranderingen in voorraad of bezittingen begrijpelijk bij te houden.

En als u de factuurmodule gebruikt om uw facturen te maken, worden tijdens de aanmaak van de facturen alle gegevens die nodig zijn voor de boekhouding en de BTW automatisch goed verwerkt.

U kunt in dit pakket in meer dan 30 talen werken, zodat uw buitenlands filiaal ook direct dagelijks hun boekingen kunnen verwerken, welke u dezelfde dag nog op uw hoofdkantoor kunt inzien.  Zij werken in hun eigen taal, u bijvoorbeeld in het Nederlands.

Ondanks al dit gebruiksgemak is Accountnet-Online een zeer geavanceerd, volwaardig administratief ERP pakket, gebaseerd op SQL Ledger, waar nu reeds meer dan 1 miljoen gebruikers mee werken in meer dan 50 landen over de hele wereld.

ERP software is niet zomaar alleen een boekhoudpakket, maar een volwaardig bedrijfsadministratie systeem, waar u gehele fabrieksadministraties, inclusief voorraadbeheer, magazijnen, productie- en assemblage beheer, projectadministratie en vele andere zaken mee kunt afhandelen.

Accountnet is geheel nieuw ontwikkeld om veel beter aan te sluiten op de eisen van ondernemers. Maar ook op die van hun boekhouders of accountants. En natuurlijk op de eisen die de belastingdienst stelt aan een correcte administratie.

Accountnet wordt ingesteld en aangepast aan uw bedrijf, zodat u geen overbodige extra mogelijkheden hoeft te betalen en ook geen overbodige mogelijkheden te zien krijgt, die u toch niet gebruikt.
Als u later extra functies wenst, zoals afdelingen, vreemde valuta, artikelbeheer, projectadministratie, urenadministratie, fabrieksassemblage, magazijnbeheer etc. dan geeft u dat aan en wij zorgen dat deze extra functies toegevoegd worden.

Omdat Accountnet via internet werkt (op zwaar beveiligde servers) is de flexibiliteit van werken optimaal.

U kunt vanaf huis kijken hoe de stand van zaken is binnen uw bedrijf.

U of uw boekhouder kan vanaf elke plaats in de wereld de boekhouding verzorgen.

Uw accountant kan vanaf zijn kantoor in uw administratie kijken en de controle doen (natuurlijk na uw toestemming).

U kunt ook een deel van de boekhouding en belastingzaken uitbesteden aan Accountnet, die als oprichter van Accountnet-Online alles weet over deze unieke software.

Uw buitenlandse medewerkers kunnen hun boekhouding rechtstreeks inbrengen en u kunt direct zien hoe de ontwikkelingen daar zijn. Dat kan men in bijna elke taal, zodat ook hier geen belemmeringen zijn. U kunt zelfs als u de factuurmodule heeft, facturen sturen naar uw buitenlandse klanten in hun eigen taal.

U heeft een scala aan formulieren en overzichten tot uw beschikking, waardoor u precies weet wat er in uw bedrijf gebeurt, van omzetoverzichten, tot ouderdomsoverzichten van uw openstaande facturen; van btw overzichten tot en met de voorraad in uw winkel of magazijn, tot op detail niveau en van een balans tot en met de verlies- en winstrekening (per afdeling). U kunt zelfs uw eigen rapporten samenstellen en gebruiken.

Een druk op de knop en het overzicht is daar. Direct en zonder dat u daar dagen of wekenlang om moet vragen. U vraagt deze gegevens op vanaf elke computer overal in de wereld, zolang u een internetaansluiting tot uw beschikking heeft.

U ziet de mogelijkheden zijn enorm.

De Accountnet-Online software werkt op een aantal servers die opgesteld zijn in het TMD datacentrum in Amsterdam en direct gekoppeld zijn op de hoofd backbone internet aansluiting van Europa. Het onderhoud en beheer is opgedragen aan TMD, een van de grootste datanet beheerders en eigenaren van servercenters in de wereld.

Uw gegevens worden dagelijks bewaard op aparte backup servenrs van TMD, zodat u geen veiligere oplossing kunt vinden.

Klik hier om een brochure te downloaden

Wilt u meer weten of een demonstratie op ons kantoor zien of wenst u een nader gesprek met ons neem dan contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email
Accountnet Online