Ons Team

 

Ons kantoor bestaat uit 4 afdelingen te weten:

 

  1. Frontoffice, de afdeling waar u als klant bijna alle contacten mee heeft. U treft hier ons secretariaat aan en 2 gespecialiseerde accountmanagers, die al uw problemen en wensen oplossen door zelf aktie te ondernemen of de collega’s van de andere afdelingen inschakelen.
  2. Backoffice is de afdeling waar alleen gespecialiseerde Spaanse  deskundige  mensen werken met een universitaire of HBO opleiding bij Spaanse scholen of universiteiten.  Hoe goed een Nederlander ook is, altijd blijft het probleem aanwezig, dat de wetgeving en manier van werken in Spanje anders is en dat niemand beter dan een Spanjaard zelf deze werkzaamheden kan uitvoeren.
  3. Directie bestaande uit Martin Boulonois, Accountant en Belasting consulent, Angelique Brigitte Boulonois Asesor de Empresas en Asesor Fiscal en Renée Boulonois-Kruit, intern financieel directeur van Accountnet. De directie voert het beleid van Accountnet en let op de handhaving van de kwaliteit en de systemen binnen Accountnet. Daarnaast voeren zij het zwaardere advies- en onderzoekwerk uit binnen het kantoor.
  4. Geassocieerde specialisten zijn externe deskundigen die aan ons kantoor verbonden zijn en in voorkomende gevallen ingeschakeld worden voor specifieke opdrachten op het gebied van zware fiscale vraagstukken, juridische kwesties, personeelszaken, onroerend goed kwesties en audit opdrachten.

Verder in deze website kunt u meer informatie krijgen over de diverse afdelingen.

 

Print Friendly