Klanten

 

In de loop der tijd bouwden wij een grote groep van tevreden klanten op.

 

Zowel particulieren, die hun fiscale en financiële zaken door ons laten behartigen, als bedrijven en zelfstandigen die alle administratieve zaken door of via Accountnet laten afhandelen.

Accountnet werkt met 2 kwaliteitsniveaus te weten Accountancy en Gestoria.

Binnen de Accountancy ontvangen bedrijven en particulieren de hoogste kwaliteit op het gebied van service en rapportage.

Omdat niet elke ondernemer een accountantsniveau nodig heeft en omdat sommige particulieren geen prijs stellen op uitgebreide rapportages, maar gewoon de aangifte van de noodzakelijk belastingen verzorgt willen hebben, verleent de Gestoria haar diensten tegen een lager tarief, echter vanzelfsprekend met een meer economisch service niveau, maar natuurlijk altijd op een kwalitatief hoogstaand niveau.

 

Al onze medewerkers zijn echter meertalig en beschikken over een hoge tot zeer hoge opleiding.

 

En natuurlijk heeft u altijd een contactpersoon die Nederlandstalig is.

 

Accountnet heeft een kwaliteitssysteem opgezet conform ISO 9001 en heeft al haar werkzaamheden uitgebreid beschreven en
controles op werk van andere teamleden ingebouwd.

 

Tevens werken wij met de meest moderne informatiesystemen en hebben wij onze eigen dedicated servers in Amsterdam.

 

Ten slotte heeft Accountnet een uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij de Mapfre (een van de grootste verzekeraars van Spanje) welke uitkeert bij schade of boetes ten gevolge van eventuele door Accountnet gemaakte fouten.

 

Dat dit alles een prijs heeft moge duidelijk zijn.

 

Gelukkig beseffen bijna al onze klanten dit terdege en stellen zij deze kwaliteit en werkwijze zeer op prijs.

 

Reden waarom wij ieder jaar ook in de afgelopen crisis jaren met meer dan 20% per jaar gegroeid zijn en inmiddels bijna 1.000 particulieren en bedrijfsklanten hebben. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te beschermen kennen wij thans dan ook een beperkte klantenstop, waardoor wij helaas niet iedere nieuwe klant zomaar kunnen accepteren. Acceptatie van onze kant is afhankelijk van de soort klant en het soort werk dat uitgevoerd zou moeten worden.

 

Overigens nemen wij hier geen lofuitingen en andere positieve berichten op van bestaande klanten, omdat wij van mening zijn, dat wij de privacy van onze klanten moeten respecteren.

 

Websites die dergelijke vermeldingen plaatsen, zullen nooit ontevreden klanten of kritiek plaatsen, maar alleen maar positieve berichten opnemen, zodat dergelijke plaatsingen bijna altijd een veel te positief beeld geven.

 

Print Friendly